top of page
Onderhoudswerkzaamheden en loodgieterswerken

Loodgieter- en installatiebedrijf Briggs, voor al uw loodgieterswerken in Rotterdam

Onderhoudswerkzaamheden en loodgieterswerken

CO-keur.nl

Loodgieter- en installatiebedrijf Briggs is een eenmanszaak dat in 2007 werd opgestart door eigenaar Richard Briggs. Met een ruime ervaring in zinkwerk, dakwerk en de installatie van cv-ketels zijn we al vele jaren een betrouwbare partner gebleken voor bedrijven en particulieren in de regio Rotterdam. Zo werken we steeds in een straal van 30 kilometer rond Rotterdam en realiseren we projecten zoals de installatie van cv-ketels, het herstellen van sanitaire voorzieningen of het onderhoud van ventilatiesystemen. Voor grote projecten werken we samen met erkende bedrijven om de werkzaamheden tot een goed einde te brengen. 

Install Q
Techniek Nederland
Vebidak
Installatie van cv-ketels

Loodgieter- en installatiebedrijf Briggs in Rotterdam

Waarvoor kunt u allemaal terecht bij Loodgieter- en installatiebedrijf Briggs? Wij voeren een groot aanbod aan installatiewerkzaamheden uit waarbij u kunt denken aan het plaatsen van cv-ketels, ventilatiesystemen en sanitaire voorzieningen. Ook zinkwerk, dakwerk, dakkapellen, vloerverwarmingen en algemeen loodgieterswerk is geen enkel probleem voor ons.
 
Verder voeren we niet alleen installatiewerkzaamheden uit, maar ook herstellingswerken. Heeft u bijvoorbeeld een verstopt riool, een kapotte waterleiding of een defecte cv-ketel, dan maken we graag een afspraak om het probleem op te komen lossen. 

installatie van cv-ketel

plaatsen van ventilatiesystemen

herstel van lekkende kranen en leidingen

plaatsen van sanitaire voorzieningen

riooldetectie bij verstopte leidingen

reparatie van defecte cv-ketels

herstellen sanitair
Loodgieter- en installatiebedrijf Briggs

Wilt u meer weten over de diensten die we aanbieden of wenst u een afspraak te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier

bottom of page